Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Отстранете ја шминката во три чекори (видео)

Без оглед на тоа дали сте нанеле трајна, водоотпорна или секојдневна шминка, се` можете да отстраните во само три чекори.

Внимавајте само на вашиот тип кожа, како не би дошло до создавање привремени дамки на кожата.

За почеток, тргнете од очите…