Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Само пет правилни вежби дневно се доволни да бидете како извајани (видео)

Мислите дека правилно ги правите вежбите? Тогаш треба да се запрашате зошто ви треба толку време за да се затегнете…

Во продолжение погледнете го видеото на кое се прикажани пет вежби за гради. Внимавајте на правилното вежбање и дишењето. Резултатите се гарантирани!