Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Предупредување за сите кои ќе одат во Грција: Ако го видите ова во морето бегајте

Една од најотровните видови риби- фуга, која лачи отров кој е 1.250 пати појак од цијанид е воочена во Стримонскиот залив.

Оваа вест е објавена на грчки јазик во вид на предупредување.