Северина ги расплака фановите – Те барав 20 години, а сега ти ме најде мене

0 Shares

Популарната хрватска пејачка Северина ги расплака фановите на социјалните мрежи. Таа по долги години ја сретна детенце од нејзиниот спот.

– Те барав со години, а сега ти ме најде мене. Како јас тебе во онаа 2001. година. Сите деца кои низ годиниве ги прегрнав се мои деца. Засекогаш остани со мене. Нивните зборови, нивните прегратки останаа како тетоважи на мене. таа е една од нив, напиша Северина по средбата со дете од нејзин спот, Ирис.

Во тренд…


0 Shares