Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Премиерот Заев и потсекретарот на САД, Крач ќе потпишат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии

Премиерот Заев и потсекретарот на САД, Крач, денеска во 17:00 часот ќе потпишат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и Потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на Соединетите Американски држави Кеит Крач, денеска во 17.00 часот ќе потпишат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии.

По потпишувањето на меморандумот ќе следат изјави.

Директен пренос во 17 часот на македонски јазик:
https://youtu.be/Jn9wdTA1LxA

Директен пренос во 17 часот:
https://youtu.be/bdsZQYSTyfg

МАРКЕТИНГ