Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Петок, 23 октомври, неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 октомври, петок, Ден на македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на македонската револуционерна борба.

Можеби ќе ве интересира

Вторник неработен ден за сите

CENTAR MKD

„Недела ќе биде неработен ден“ – Владата ги подготви предлог законските измени

CENTAR MKD

Недела-неработен ден ќе биде исклучок за здравството, полицијата, противпожарната служба

CENTAR MKD