Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја повеќе делови на Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека, поради планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје, денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 9 до 14.30 часот корисниците од с. Брест, с. Побожје, Малино Маало, с. Мирковци, с. Кучевиште, с. Бродец, с. Танушевци (општина Чучер Сандево) и дел од корисниците од с. Љубанци (општина Бутел);

– во периодот од 9 до 11 часот корисниците од дел од булеварот Трета македонска бригада (делот од МЕТРО кон „Железници – Влеча“) (општина Аеродром);

– во периодот од 9 до 15 часот корисниците од дел од улицата Славејко Арсов (општина Центар);

– во периодот од 8.30 до 11.30 часот корисниците од дел од с. Ракотинци (општина Сопиште).

спонзорирано: