Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Tag

совет за безбедност

(ВО ЖИВО) Заседаваше Советот за безбедност, следи обраќање на Претседателот – Ќе…

Во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно“ се одржува деветтата седница на Советот за безбедност на којашто се разговара за актуелната ситуација со пандемијата на Ковид -19 на територијата на Република Северна Македонија и мерките и…

Пендаровски: Безбедносната состојба е стабилна

Состојбата во земјата и регионот е стабилна, оцени претседателот Стево Пендаровски по завршувањето на 8-та седница на Советот за безбедност. На седницата, покрај постојаните членови на Советот, на покана на претседателот Стево…

Претседателот Стево Пендаровски го свика Советот за безбедност

Утре, 23 септември 2020 година, среда, со почеток во 12:00 часот во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно“ ќе се одржи седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија. На седницата, покрај постојаните членови на…