Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ Centar Македонија ТОП ВЕСТИ

Заев со СМС порака до поддржувачите: СДСМ е во акција, уважете сечив став!

Заев со СМС порака до членовите на СДСМ: Барам секој од вас да повика на обединување за да продолжиме напред.

Другари и другарки СДСМ е во акција! Разговарајте со граѓаните и уважете сечив став. Барам секој од вас да повика на обединување за да продолжиме напред. Ваш Зоран Заев.