-5 C
Скопје
17. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Македонија Во тренд...

(Фото, видео) Илјадници туристи ја преполнија Преспа – еве што се случува на плажите

Над десет илјади туристи денес се во Преспа.

Преполни се плажите во Сливница, Претор, Отешево, Крани, Долно Дупени, Стење…

Еве каква е атмосферата: