Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Бизнис

Прирачник за „Купувам домашно“ со објаснување што сѐ спаѓа во домашни производи

Во продолжение целиот прирачник за тоа за кои производи важи картичката купувам домашно:


,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,


,

,

,

Можеби ќе ве интересира

Следува нова помош за граѓаните и стопанството: Со мерката за финансиска поддршка од 14 500 денари по вработен за три месеци поддржани се околу 120.000 вработени и околу 20.000 компании

CENTAR MKD

Државата подели 300.000 картички со кеш за купување на македонски производи

CENTAR MKD

Добра вест: Државата дели картичка од по 9.000 денари и за пензионерите, самохраните родители, стечајците, невработените

CENTAR MKD