Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Бизнис ТОП ВЕСТИ

Државата дели помош, а ова е листата: Објавени се граѓаните кои ќе добијат картички со кеш и ваучери за туризам – еве како да проверите

фотографија на Centar.mk. Секое копирање подлежни на кривична одговорност согласно Законот за авторски права.

Владата ја објави веб страницата www.kupuvamdomasno.gov.mk.

На овој линк   треба да го внесете вашиот матичен број, при што ќе добиете информација дали ви следува помош од државата.

Еве како ќе се дели помошта:


Страница 1


Страница 2

страница 3

страница 4

страница 5

страница 6

 

Можеби ќе ве интересира

Проверете дали сте на листата од речиси 300.000 граѓани кои добиваат 6.000 денари помош – Конечно списокот е ажуриран и објавен на интернет

CENTAR MKD

Триста илјади граѓани ќе добијат помош од државата – Објавени се условите, а помошта ќе се исплати откако ќе се гласа за законот во Собранието

CENTAR MKD

Триста илјади граѓани ќе добијат помош од државата, проверете дали ги исполнувате условите

CENTAR MKD