Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Влегуваме во завршна фаза и на проширувањето на бул. Никола Карев, Скопје продолжува понатаму, објави Петре Шилегов

Фејсбук статус на Петре Шилегов, градоначалник на Град Скопје:

Влегуваме во завршна фаза и на проширувањето на бул. Никола Карев (Пластичарска).

Скопје продолжува понатаму.

#Скопје
#ЧекорПоЧекор
#СедиДома