Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Петре Шилегов: Ул. Индира Ганди во Шуто Оризари. Продолжуваме …

Ул. Индира Ганди во Шуто Оризари. Продолжуваме …

#Скопје
#ЧекорПоЧекор