Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Бизнис Во тренд...

Мој ДДВ подели по 100.000 денари на многу граѓани: Ова се имињата и презимињата на 15-те среќни добитници!

Вечерва како дел од наградната игра „Мој ДДВ, моја награда“ беше извлечена третата група на добитници на 100.000,00 денари.

Наградени од третото коло во вредност од 100.000,00 денари:

Љупчо Николовски од Скопје, Живко Поповиќ од Скопје, Тони Ристовски од Прилеп, Иван Митевски од Штип, Јово Костовски од Скопје, Зоран Тушевски од Скопје, Дејан Мијајловиќ од Скопје, Мартина Анчевска од Скопје,

Наташа Станојковска од Скопје, Имран Широки од Скопје, Зорица Кочоски од Прилеп, Небојша Арсиќ од Тетово, Ласте Петрински од Куманово, Мица Пачковска од Куманово и Елизабета Јовева од Штип.

Извлекувањето на главната награда ќе се одржи на 18ти март.

Можеби ќе ве интересира

Проверете дали сте еден од среќниците: Извлечени добитниците на по 20.000 денари од наградната игра МОЈ ДДВ

CENTAR MKD

Милиони денари ќе бидат распределени на сметките на оние кои скенирале преку Мој ДДВ

CENTAR MKD

Деновиве треба да легнат 66.853.929 денари на сметките на 204.088 граѓани – пари од викендот без ДДВ

CENTAR MKD