Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Славјанка Петровска реагира до ДПМНЕ: За да се борите против криминалот треба да го осудите криминалот во сопствените редови – следниот пат кога ќе излезете со обвинувања проверете дали ги знаете сите информации

Фејсбук статус на Славјанка Петровска дополнителен министер за внатрешни работи:

За да се борите против криминалот треба да го осудите криминалот во сопствените редови. Следниот пат кога ќе застанете пред камера со обвинувања, прво проверете дали ги знаете сите информации или сте наседнале на нечија провокација или непознавање.

Постапката за набавка на обрасците за лични документи е спроведена и договорот е склучен согласно Законот за јавни набавки.
Институциите работат и ќе ги испитаат сите наоди, па макар тие биле и паушални обвинувања поттикнати од партиски интереси. За ваша информација, компанијата која ја обвинувате за соучесник во наводен корупциски криминал е германска компанија во која 40% сопственик е државата, СР Германија.

Loading…


Во тренд…