Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Предмалку филмски грабеж во аптека во Охрид

Малку пред 19 часот во аптека на ул.„Сирма војвода“ бб во Охрид се случил филмски грабеж.

Според информациите на Центар.мк маскирано лице ја искршило влезната врата од аптеката каде била вработената и откако го отворил сефот украл пари и си заминал.

Loading…


Во тренд…