Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Санела Шкријељ: Рашела Мизрахи преку денешниот обид за разрешување на неколку в.д. директори директно сака да ги партизира Центрите за социјални работи и предизборно да купува гласови за ВМРО-ДПМНЕ од најранливите

Фејсбук статус на Санела Шкријел, дополнителен министер за труд:
Техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи преку денешниот обид за разрешување на неколку в.д. директори директно сака да ги партизира Центрите за социјални работи и предизборно да купува гласови за ВМРО-ДПМНЕ од најранливите. Како одговорно лице коешто работи во интерес на граѓаните нема да дозволам вработените во Центрите за социјални работи, корисниците на социјалните права и другите граѓани да бидат под партиски уцени, притисоци и манипулации.

Одлика на оваа Влада е демократско владеење, почитување на граѓаните и воспоставениот систем. Единствена којашто го руши системот во Министерството за труд и социјална политика и работи спротивно на интересите на граѓаните е техничката министерка Мизрахи.

Loading…


Во тренд…