Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » лична карта
КоронавирусСвет

Грција ja вметнува и личната карта во ковид апликација

M T
Личната карта ќе биде вметната во ковид апликацијата со која се потврдува идентитетот и статусот на вакцинација на едно лице, објави Теодорос Ливаниос, заменик-шеф на...
МакедонијаБизнис

Со пасош или со потврда од МВР за лична карта ќе може да се вадат пари од банка

M T
Надминат е проблемот во врска со непреченото користење на услугите и производите на банките и штедилниците од страна на граѓаните на коишто им е истечена...