Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+CentarЛокалноВо тренд...

Поплави и во Куманово – под вода е кружниот тек вреден 500.000 евра (ФОТО)

Кружниот тек од 500.000 евра е поплавен, објавија социјалдемократите од Куманово.

Локалните власти го удавија Куманово, одговорност мора да има. Инспекциите уште утре на терен, велат од СДСМ Куманово.

Да се утврди работата на изведувачот и работата на надзорот, што добивме за ваква сума пари, прашаа од СДСМ.