Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+CentarМакедонијаВо тренд...

Владата закажа седница за денеска

Владата на Република Северна Македонија денеска, 15.11.2022 година (вторник), ќе jа одржи 102-та седница.

За заклучоците и одлуките, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.