Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ Centar Македонија Во тренд...

(ФОТО) Масовно присуство на средбата на Оливер Илиевски: Никој да не ги навредува и да не ги влече за уши ромите

Денеска кандидатот за градоначалник на Куманово оствари средба со граѓаните од ул. „Анѓа Ранковиќ“, местото Бавчи и и нас. Средорек.

„Ромите се нашите комѓии, другари. Да ги згрижмево институции, да ги вработиме, да донесуваат одлуки сами за себе. Заедно со Самет, Дејан Мустафа, идните советници во Советот, заедно до целта за еднаквост на ромите во општеството.“- рече Илиевски.

Тој заедно со кандидатите за советници порача победа на најдоброто за Куманово на 17 ти октомври.