7 C
Скопје
28. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Centar Македонија ТОП ВЕСТИ

Вторник неработен ден за сите

8 декември вторник е неработен ден за сите, бидејќи се празнува “Св. Климент Охридски”.

Ова практично е последниот неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Листата за празници и неработни денови во 2021. година можете да ја погледнете тука.

Можеби ќе ве интересира

Следната година ќе пливаат во пари и ќе уживаат во радоста: 2020-та им беше катастрофа, но во 2021-та животот ќе им заблеска како никогаш досега

CENTAR MKD

„Недела ќе биде неработен ден“ – Владата ги подготви предлог законските измени

CENTAR MKD

Недела-неработен ден ќе биде исклучок за здравството, полицијата, противпожарната служба

CENTAR MKD