Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вечерва голема акција на полицијата во Драчево

фото илустрација

Врие полиција вечерва во скопско Драчево, дознава Centar.mk.

Сообраќајната полиција врши контрола на огромен број на возила и на големо се казнуваат сообраќајни прекршоци.

Полицијата со ова продолжува да влијае на свеста на возачите со цел побезбеден сообраќај.

МАРКЕТИНГ