Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВИДЕО: Драматично повлекување на Преспанското Езеро

Продолжува драматичното повлекување на Предпанското Езеро кое се повлекло за неколку десетици метри.

Вакво слично повлекување имаше и во периодот на 2009 и 2010 година.

спонзорирано: