25.8 C
Скопје
1. октомври 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » Претор
ТЕМАМАКЕДОНИЈАИЗБОР

ВИДЕО: Драматично повлекување на Преспанското Езеро

CENTAR MKD
Продолжува драматичното повлекување на Предпанското Езеро кое се повлекло за неколку десетици метри. Вакво слично повлекување имаше и во периодот на 2009 и 2010 година....