Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ФОТО: Започна завршната фаза на асфалтирање на бул. Никола Карев (Пластичарска)

– Започна завршната фаза на асфалтирање на бул. Никола Карев (Пластичарска), соопшти Петре Шилегов, градоначалник на град Скопје на социјалните мрежи споделувајќи ги следните фотографиии.