Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Карпош и Центар

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Карпош и Центар.

Во периодот од 9 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од Градскиот парк (општина Карпош), од 12.30 до 16 часот корисниците од улицата Кузман Јосифовски – Питу бр. 15, влез 3, и стопанските и нестопанските објекти во комплексот „Скопјанка„ (општина Центар) и од 8.30 до 13 часот корисниците од улицата Кузман Јосифовски – Питу бр. 15, влез 2, и стопанските и нестопанските објекти во комплексот „Скопјанка“ (општина Центар).