Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Спасовски: Заедно, обединети ќе ја надминеме оваа криза, затоа што можеме и затоа што сме посветени

Премиерот Оливер Спасовски е убеден дека Република Северна Македонија ќе ја надмине здравствената и економската криза , што ја наметна коронавирусот, и ќе продолжи да се движи напред.

„Сигурно дека ќе излеземе од оваа криза. Заедно ќе пребориме се, затоа што можеме и сме посветени. Мора да бидеме рационални, одговорни пред државата, одговорни пред граѓаните и да ги донесеме најдобрите одлуки кои ќе помогнат да ја пребродиме оваа криза“, изјави Спасовски

error: Соддржината е заштитена.