Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кабранов од Либертас: Ја објавивме веста за Чулев откако се уверивме дека е точна – извршен е притисок за да се предомисли

Ацо Кабранов, Уредникот на Либертас, во коментар на социјалната мрежа Фејсбук информира дека веста дека Чулев ќе поднесе оставка ја објавиле откако се увериле дека е точна.

– Стоиме на тој став. По објавувањето бил извршен притисок, а таа психолошка војна против опозиција за која не обвинува Героски е само штабски договор како да се излезе од непријатна состојба. Значи ќе повторам зад веста стоиме и никогаш ама никогаш Либертас нема да биде партиска огласна табла, вели Кабранов во својот коментар на статусот на министерот на Никола Димитров.