Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Димитров: Ако против Чулев се води „пcиxoлошка вojна“, што да се каже за мојот случај каде ми фалсификуваа потпис, печат, писмо?

фото mfa.gov.mk

Фејсбук статус на Никола Димитров, министер за надворешни работи:

Брееј! “Психолошка војна” се водела со една велат лажна вест дека Наќе “размислувал” да даде оставка? Тууу каков аматеризам!

Во мојот случај тоа беше направено профи – со фалсификуван документ, со лажно мое писмо, лажен потпис и лажен печат демек си давам оставка и тоа ден после референдумот…

Ама изгледа тоа тогаш ви беше инвестиција во “психолошки мир”? 😊