Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ПРАЗНИЧНО ЛУДИЛО ВО КОЧАНИ: Нова година со Ристе Ристески во елитниот хотел АЛЕ-ДАР!

Дочекајте ја новата 2020 година во прекрасниот амбиент на елитниот хотел АЛЕ-ДАР во Кочани заедно со најпопуларниот македонски пејач во регионот, единствениот РИСТЕ РИСТЕСКИ!!!

Телефоните за информации и резервации се 078/246-144078/274-744 и 033/278-001, а повеќе информации ќе прочитате ТУКА.