Секогаш во средиштето на збиднувањата...

“Лето” среде есен – Температурите ќе скокнат на 30 степени, метеоцентар со детална прогноза за следните денови

Во следните денови продолжува периодот на претежно сончево време со натпросечни дневни температури.

Прогноза за 15.10.201
Минимална температура: 3°C до 11°C
Максимална температура: 24°С до 30°C
Сончево и топло со слаб ветер од јужен правец.

Прогноза за 16.10.2019
Минимална температура: 3°C до 10°C
Максимална температура: 23°C до 30°C
Сончево и топло со слаб ветер од јужен правец

Прогноза за 17.10.2019
Минимална температура: 4°C до 14°C
Максимална температура: 23°C до 29°C
Сончево и топло со мала облачност и со слаб променлив ветер.

error: Соддржината е заштитена.