Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се враќа ли Велија Рамковски во медиумскиот сектор? – Сопственикот на згаснатата А1 телевизија објави видео

Велија Рамковски за состојбата со медиумите во државата и оптимизмот за интегрирањето на Република Северна Македонија во семејството на eвропските држави.

Целата емисија гледајте ја во четврток во 20 часот, а линкот ќе го објавиме на Centar.mk дополнително.