Centar.mk – Дознај сѐ!
Бизнис ТОП ВЕСТИ

Низ Македонија се гради: Реконструиран патот од Прилеп кон Прилепското езеро (Видео)

– Во соработка со општина Прилеп и ЈП за државни патишта го реконструиравме патот од Прилеп до Прилепско езеро.
Инвестициите во инфраструктурата продолжуваат, соопшти министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.