Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Редовна седница на Централниот одбор на СДСМ: Какви одлуки ќе бидат донесени вечерва?

Од СДСМ, потсетуваат дека седниците на Централниот одбор на партијата се работни, а за заклучоците и одлуките на Централниот одбор, медиумите ќе бидат дополнително информирани.

Во партиското соопштение не се посочува кои ќе бидат темите на седницата. По завршување на седницата најавена е изјава за медиумите.