Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вез вода делови на Железара

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на противпожарен хидрант со пречник 80 мм на улицата Коце Металец бр. 9 во населбата Железарница, без водоснабдување од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од истата улица во општина Гази Баба.