Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев: Јас сум првиот Македонец кој се бори за помалку бројните заедници, подеднакво И затоа сум најпопуларен политичар и кај Македонците и кај Албанците, Турците, Србите, Бошњаците, Ромите…

Премиерот Зоран Заев порача дека е првиот Македонец кој се бори за помалкубројните заедници да бидат еднакви.

– Јас сум првиот Македонец кој се бори за помалку бројните заедници, подеднакво
И затоа сум најпопуларен политичар и кај Македонците и кај Албанците и кај Турците, Србите, Бошњаците, Ромите рече Заев.

Премиерот потенцираше дека рамноправната распределба на капиталните инвестиции ќе помогнат за рамноправна распределба на парите кај сите граѓани подеднакво.

error: Соддржината е заштитена.