Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев: Ќе дојде камшикарот – сите мора да носат одговорност и бенефит од своите успеси

„Секој мора да сноси одговорност во државата. Дали тоа е Премиер, дали е судија, дали е пратеник, секој едноставно ќе сноси одговорност“, изјави Заев на вечерашното гостување на „ClickPlus” на ТВ21.