Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Град Скопје, утре без струја ќе останат:

Во време од 9:00 до 15:00 часот дел од бул. Партизански одреди, и тоа подулици 1, 3, 4, 5 и 6 (о. Карпош)

спонзорирано: