Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја неколку делови во Скопје

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:

Во време од 9 до 15 часот дел од с. Батинци (улици 1, 4 и 7) (општина Студеничани);
Во време од 9 до 12 часот дел од улиците Вардарска и Охридска (општина Центар);
Во време од 9 до 14 часот семафорите кај АД „Пивара“ на улицата Романија (општина Гази Баба) и
од 8.30 до 15 часот дел од селата Орман, Никиштани, Волково, како и асфалите бази „Гранит“ и „Дарс“ (општина Ѓорче Петров).

Во тренд…