Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : одбележување

Македонија

Градот Скопје ја одбележува 80-годишнината од основањето на Првиот скопски партизански одред

M T
Во понеделник, на 23 август 2021 година, Градот Скопје ќе ја одбележи 80-годишнината од основањето на Првиот скопски партизански одред (22 август 1941 – 22...