Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » дигестивен систем
+ Centar Здравје

Дали ладната вода е лоша за нашиот дигестивен систем?

M T
Внатрешната телесна температура е околу 36 степени, и затоа треба да пиеме вода со слична температура за нормална функција на системот за варење во телото....