12.8 C
Скопје
16. април 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+БИЗНИС

Халкбанк со нова филијала во Џевахир Мол

Халкбанк АД Скопје отвори нова филијала во рамките на трговскиот центар Џевахир Мол, кој беше отворен изминатиот викенд во Скопје. Филијалата се наоѓа во приземјето на трговскиот центар, а работното време е од понеделник до сабота, од 10 до 18 часот.

Во новата филијала ќе бидат достапни сите производи и услуги за физички лица на Халкбанк АД Скопје (платен промет во земјата и странство, електронско банкарство, кредитирање, штедни влогови, брз трансфер на пари преку Western Union, издавање VISA и Mastercard платежни картички и сл.), ќе се презентираат и сите новини кои што банката постојано ги воведува на пазарот, и пред сè, ќе се градат блиски и квалитетни релации со сите постоечки и нови клиенти.

Халкбанк постојано ја проширува својата мрежа на филијали, со што го зголемува бројот на вработени. Со својата присутност низ градовите во државата, преку отварањето на нови филијали Халкбанк АД Скопје се повеќе се приближува до потребите на граѓаните, правејќи уште еден чекор понапред кон достигнувањето на својата цел, да биде што поблиску до своите клиенти и квалитетно да им одговори на секојдневните банкарски потреби на граѓаните и на стопанствениците.

Спонзорирано: