Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarБизнисВо тренд...

Проверете ги сметките: Почна исплатата на пензиите

Пензионери – проверете ги сметките. Исплатата на пензиите со висина до 11.000 денар ќе се изврши денеска.

За пензии со висина 11.001 – 14.000 денари, исплатата да се изврши на 28.02.2023 година (вторник).

За пензии со висина 14.001 – 18.000 денари, исплатата да се изврши на 01.03.2023 година (среда) и за пензии со висина над 18.001 денари, исплатата да се изврши на 02.03.2023 година (четврток).

Кликнете лајк и заследете го Centar.mk на фејсбук и добивајте вакви корисни вести.