Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Седница на советот за безбедност

Денеска во 15:00 часот во Кабинетот на претседателот ќе се одржи 18-та седница на Советот за безбедност.

– На дневен ред на редовната седница на Советот за безбедност ќе биде безбедносната состојба во Република Северна Македонија и евро-атлантскиот регион, велат од кабинетот на претседателот.