Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаТОП ВЕСТИ

Повеќе населени места без струја поради интервенции – Проверете кои се локациите

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2023-01-13 08:00 2023-01-13 15:00 35 Кратово КОНОПНИЦА, м.в Крстата Падина, м.в Стамболици
2023-01-13 09:00 2023-01-13 11:00 10 Скопје Аеродром дел од с.Таор
2023-01-13 10:00 2023-01-13 12:00 16 Куманово Скачковце, Зубоце,Новосељане, Мургаш, Градиште, Кокошиње, Кучкарево, Кутлибег, Пезово, Скачковце, Колитско, Габреж
2023-01-13 08:00 2023-01-13 14:00 16 Куманово Матејче од Полициска станица до Ропаљце
2023-01-13 08:30 2023-01-13 13:00 10 Скопје Аеродром дел од ул. Мите Богоевски
2023-01-13 10:00 2023-01-13 16:00 17 Штип село Судиќ, село Врсаково, село Сарчиево, ТРИ ЧЕШМИ, асфалтна база Ескаватори, ТРИ ВОДИ, ФНЦ Солар Веј
2023-01-13 09:00 2023-01-13 10:00 16 Куманово Без напојување на ќе остат корисниците од Агино село, Романовце, Брзак, Наплатна рампа Романовце, Романовце Самет, Јафи Гранит, Имери Млин, М.Г Бензинска, Жел.ст, Романовце, Романовце Пумпи
2023-01-13 10:00 2023-01-13 14:00 39 Скопје Ѓорче Петров дел од Ул. Алексо Демниевски