Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
БизнисТОП ВЕСТИ

Ковачевски ќе ја каже првата инвестиција во Македонија за оваа година

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со директорот на Дирекцијата за Технолошки-индустриски развојни зони ќе информираат за резултатите од годината што измина во Технолошко-индустриските развојни зони, како и за првата нова инвестиција во 2023 година, соопштија од Владината прес служба.

Наскоро повеќе информации