Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+ЛокалноВо тренд...

Отпочнува изградба на фекална канализација во Страчинци, општина Гази Баба

Денес на 13 јануари 2023 година (петок), во 10:30 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини ќе го посети населеното место Страчинци во општина Гази Баба каде ќе присуствува на отпочнувањето на изведбените работи за изградба на фекална канализација за населеното место.