Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаТОП ВЕСТИ

Ковачевски ќе ги посети Струга и Охрид

Денеска премиерот Димитар Ковачевски ќе биде во посета на Струга и Охрид.

Премиерот Ковачевски во 12:55 часот ќе ја посети фабриката „Подгорка” во Струга кадешто е предвидена изјава за медиуми со новинарски прашања. Со почеток во 14:05 часот, премиерот Ковачевски ќе продолжи со посета на фабриката „Органска буковка ДОО“ во Охрид.